05maart2015
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Corrie en Herman
06 Maart 2015 | Spanje, Benidorm
Rond 11 uur is zon sterk genoeg om zich door het wolkendek te branden en wordt het toch nog een aangename dag.
Tegen de avond steekt er een wind op die in de nacht langs de flatgebouwen giert en fluit.
Corrie is 's-ochtends naar dansles geweest bij Andrea in hotel Marina.
's-avonds was er een social in hotel Marina gegeven door Marie. Dat trok mij niet zo en ik ben thuis gebleven.
Avondeten: gemarineerde rundersteak met gekookte aardappelen en iceberg/tomaten sla.
Donderdag 5 maart 2015
Er staat een koude bries, de zee heeft geen branding alleen rimpels tot het strand.
In de ochtend geniet Corrie van de zon op het balkon.
We zijn naar het oude dorp gelopen over de boulevard, hebben daar wat levensmiddelen gekocht. Op de terugweg over de boulevard, bijna bij onze flat op een terrasje genoten van de zon en kijken naar de drukte op de boulevard.
's- avonds zijn we patat en gebakken zee vis gaan eten.
Daarna gelijk door naar hotel Orange, waar Andrea een vrije dansavond geeft.
Een avond bij haar begint altijd met het aan bezoekers leren van een nieuwe dans.
Normaal stopt het dansen stipt om 11 uur, maar nu werd het over half twaalf.
Misschien door het dans evenement dit weekend, was de danszaal nu flink vol.
07 Maart 2015 - 08:04
Tonnie:
Dansend het leven door.Dat is genieten.
Je mist misschien de hoge temperaturen in India, maar het zal in Spanje toch aangenamer zijn dan in Nederland. Is de overgang niet zo groot.