Dinsdag 10 maart 2015
Door: Herman
Blijf op de hoogte en volg Corrie en Herman
11 Maart 2015 | Spanje, Benidorm
Corrie is voor de laatste keer deze week naar dansles bij Andrea in hotel Marina.
Na de middag ga ik naar haar toe en lopen we samen naar het oude centrum.
Vandaag, maar de afgelopen tijd minstens een keer peer week kijkt ze bij Festa Moda naar de nieuw aangevoerde collectie kleding.
Bij Mercadona kopen we prei en brood. Terug over de promenade is de temperatuur heel aangenaam. Er zijn redelijk veel mensen op het strand. Je kan niet van badgasten spreken, want het water is te koud om erin te gaan. Flaneren is hier wel de grootste aktiviteit.
Voor we naar hotel Orange gaan om te dansen eten we de prei met gekookte Valencia aardappelen en gebakken gemarineerde bieflapjes.
Het is heel druk op de “social” avond bij Andrea. Veel mensen die we in het dansweekend zagen zijn er nu ook weer. Bij sommige populaire dansen is de vloer, die flink groot is, eigenlijk te vol.
We zijn om 23,30 terug bij ons appartement.
Dinsdag 10 maart 2015.
Weer een stralend beging van de dag met rustige zee, het lijkt op een kalm meer.
Deze dag is gaan we wennen aan een nieuw ritme. Corrie gaat hier niet meer naar dansles.
Van ons voornemen voor een grote wandeling is niets terecht gekomen.
's – middags is Corrie gaan winkelen, ik ben thuis gebleven, zon, balkon en internet beneden.
We gaan vanavond eerst uit eten met aansluitend een dans avond met zanger Richard Palmer.
Het geheel is in hotel Marina. Er waren zo'n 50 deelnemers aan het buffet. In Hotel Marina was voor een aparte zaal gereserveerd voor de eters. Het ruim gesorteerde buffet stond in een grote zaal waar de hotelgasten aten. Er waren aparte opstelling voor de voorafjes 2x warme maaltijd en 5x dessert: zoet gebak, vers fruit, kaas, vla/jelly en ijs. Terug in de danszaal waren daar inmiddels wel 100 bezoekers aangekomen. Richard Palmer zong met orkest banden.
In de tombola won ik een kwart flesje wodka.
Na twaalven gingen we terug naar appartement.
Daar wachtte ons een verrassing: het nachtslot bleek onklaar te zijn, daarom was het toegangshek afgesloten met een slot en ketting.
Niet handig; er was geen aanwijzing hoe te handelen.
Na rammelen aan het hek kwam er een nachtwacht tevoorschijn.
We hadden die man al eerdere avonden in de hal gezien. Hij liet ons zonder verdere problemen binnen.
Woensdag 11 maart 2015.
Er is wat mist op zee aan de horizon. De lucht was en bleef blauw.
We gingen pas laat in de ochtend naar de markt.
We kochten peer tomaten en andijvie.
Van ons plan om na de markt op een terras wat van zon en muziek te genieten kwam niet veel terecht. De artiest een zangeres was meer een schreeuwerd dan een “zingerd”.
In de nabije supermarkt kochten we gedroogde vijgen, witte uien en een halfje tijger witbrood.
Onze lunch: wit brood met gebakken ei en ui.
12 Maart 2015 - 09:58
Lisanne:
Lekker hoor! :)
Je schrijft alles zo beeldend dat ik het allemaal voor me zie. Ben ik er ook een beetje bij :)
Voor m'n gevoel zitten jullie er net lekker in en nu komt het einde alweer zicht. Fijn jullie straks weer thuis te hebben, maar ik gun jullie dit toch ook wel! Het klink daar heerlijk ontspannend, geen zorgen voor de dag van morgen! (op het gesloten hek na dan ;)
liefs van mij
12 Maart 2015 - 10:13
Anja:
Hoi Herman en Corrie
Volgens mij genieten jullie echt en is het vakantie.
Zonnen terrasje en voor Corrie winkelen te gek.
Geniet nog even en goede reis terug.
Tot gauw liefs Anja